Louis

ging daarna naar de Kleuterschool in de Deken van Erpstraat. De zelfde Kleuterschool als die waar zijn vader en zijn zus het eerste onderricht ontvingen. Ook toen was er nog een - slechts een enkele echte, non die als kleuterleidster optrad.

De lagere schooltijd ving hij aan in het zelfde gebouw, dat inmiddels was verbouwd tot de Openbare Lagere School. Na enkele karen in de Deken van Erpstraat, verhuisde de Openbare Lagere School naar een exht groot schoolgebouw in de nieuwste (grote) wijk van Sint-Oedenrode: De Kiebehoef.
Toen we naar Bathmen gingen verhuizen zat Louis in de derde klas, waarin hij in Bathmen verder ging in een tijdelijke behuizing van de Dorpssschool in de wijk De Poll.
Al vrij snel paste hij zich qua taalgebruik aan en sprak met de oosterse tongval.

Intussen woont Louis in Amsterdam, samen met Marjolein.

 • Huis Louis is bewoond. Nu samen met Marjolein
  Ja inderdaad. Het is er dan toch van gekomen. Enkele weken voor de Kerst in 2002 is het huis van Louis, dat hij al in mei 2002 heeft gekocht, bewoonbaar verklaard en..... is hij er ook daadwerkelijk gaan wonen.
  Het huis in de Lanseloetstraat in Amsterdam dat in mei werd aangekocht heeft een ware (innerlijke) metamorfose ondergaan. Met de hulp van zowat de hele familie en vele vrienden en kennissen, is maanden geklust en gezwoegd om het huis zo te krijgen zoals het nu is.
  Intussen hebben velen de mededeling gegregen dat het huis nu zelfs dubbel bewoond is, nu ook Marjolein, eind 2003, haar koffertjes in de Lanseloetstraat heeft uitgepakt. Kennelijk hebben ze nog kastruimte gevonden, teneinde ook haar spulletjes op een verantwoorde wijze op te bergen.
  Ook de inrichting van het huis en met name ook de schuur heeft enige aanpassing ondergaan. Zodoende is het duidelijk te zien en te merken dat ook Marjolein daar haar onderkomen heeft gevonden. Voor een kleine impressie van hun woning, klik op onderstaande foto's:
  U kunt dubbelklikken om de foto's te zien.

  Foto's van het Huis van Louis en Marjolein
  De Lanseloetstraat nr. 33

  De tuin achter het huis

  De glas-in-lood ramen vanuit de slaapkamer

  De glas-in-lood ramen vanuit de eetkamer

  De eetkamer klaar en ingericht

  De woonkamer klaar en ingericht (1)

  De woonkamer klaar en ingericht (2)

  De woonkamer klaar en ingericht (3)

  De hal klaar en ingericht

  Zo de tegels in de douche zitten er in.  Uw opmerkingen en eventuele vragen kunt u per e-mail-sturen aan:
  Webmaster Harry van den Dungen.