Wat een wind hadden we op zondag 9 februari! 
De voorspellingen met betrekking tot de storm Ciara waren bizar en na intern overleg werd besloten om het Valentijntoernooi te verplaatsen naar 23 februari. Dit om de veiligheid van de leden niet in gevaar te brengen. Dus ging er een mail uit naar de leden en een WhatsApp naar de leden zonder email. Kort daarna volgde de KNVB ons voorbeeld en laste alle wedstrijden op de zondag af. 
Dus kwam er een nieuwe inschrijflijst op de deur van het baanhuisje. De acht ingeschreven doubletten voor 9 februari werden er tien voor 23 februari.
De weersvoorspellingen voor 23 februari waren minder stormachtig, maar wel nat. Dus wat gaan we doen? Buienradar werd veelvuldig geraadpleegd en op zaterdagavond leken er voldoende droge perioden om te spelen. Op zondagochtend zag het er toch weer anders en minder rooskleurig uit. De wedstrijdcommissie besloot om ter plaatse te beslissen of het toernooi doorging of niet. Iedereen was aanwezig, op een speler na, die niet kwam vanwege de regen. Gelukkig was Joan aanwezig, zodat zij kon invallen en we een even aantal doubletten hadden. Dat kwam goed uit, want besloten werd om te spelen en gaande de dag te bezien of er verder gespeeld zou worden of niet. Om optimaal gebruik te maken van de droge perioden werden de partijen tot 11 punten gespeeld en werd de speelronde beperkt tot 40 minuten. In de eerste speelronde was er slechts een partij die niet tot elf punten werd gespeeld (7-9). Dat was ook het geval in de 2e speelronde (9-8). Het zou kunnen zijn dat er niet verder gespeeld zou worden vanwege de hevige regen, die inmiddels naar beneden kwam. Twee equipes waren nog ongeslagen, Er waren ook twee equipes nog zonder overwinning. De overige zes equipes hadden dus een partij gewonnen. Tijdens de regen werd Buienradar weer regelmatig bekeken en hoewel de regen in tijd steeds iets verschoof kwam er toch een ruime periode van droogte waarin de derde ronde gespeeld kon worden. De resultaten van deze ronde gooide het klassement toch aardig in de war. Een equipe bleef ongeslagen en werd dus toernooiwinnaar. De nummer twee uit de tussenstand zakte naar de vijfde plaats en de nummer vijf na twee partijen steeg nu naar de tweede plaats. Twee equipes eindigden gelijk en het resultaat van de eerste partij bepaalde de volgorde. Er werd, zoals gebruikelijk bij BUT, weer geruime tijd nagepraat. De beslissing om te spelen bleek een goede te zijn en de deelnemers hadden weer een plezierige en gezellige dag. 
De einduitslag:  
Harry/Marja  3 20 
2 Ina/Henk 2 11 
3 Michiel/Wilma 2 8 
4 Ton/Niels 2 8 
5 Ria/Ben 2 2 
6 Jannie/Hans 2 0 
7 Gunther/Joan 1 3 
8 Paul/Jeroen 1 -6 
9 Jos/Els 0 -18 
10 Ans/Herman 0 -22 

Alle prijswinnaars, teams 1 t.m. 5: 
Zittend: Marja, Wilma, Ina en Michiel. 
Staand: Harry, Henk, Ben, Ria, Ton, Niels.