In ons veel geprezen clubblad “Butterfly” van begin mei j.l. werd onze aandacht getrokken door een artikel van onze vaste columniste Angèle, met de titel “85.000 verstopte paaseieren niet gevonden”.

In dit artikel vertelt zij o.a. dat zij (samen met Alex) op zondag 18 april op en rondom de Boulebaan aan de Vuurlijn nog drie verstopte paaseieren heeft gevonden.

Als een kind zo blij en gelukkig is zij nu zij denkt dat zij alsnog drie van de 85.000 verstopte en niet gevonden paaseieren heeft weten te vinden.
Zij sluit af met de zin: “Maar, dat de Groengroep er aan voorbij gelopen is…………!!!!!!”. Daarin schuilt heel duidelijk een verwijt aan de Groengroep, alsof die haar werk niet goed gedaan zou hebben. Een onterecht verwijt natuurlijk, maar laat haar maar in de waan en haar blijdschap niet verstoren, maar……….. wat is er werkelijk gebeurt: Via via had de Groengroep vernomen dat Angèle (en Alex) op zondag 18 april zouden gaan boulen. Om haar opmerkzaamheid en alertheid te testen, heeft de Groengroep op en om de boulebaan 25 chocolade paaseieren en zakjes met kleine eitjes – min of meer – verstopt. (zie foto’s). Slechts drie daarvan heeft Angèle weten te vinden………….

 


Op maandagmorgen 19 april heeft de Groengroep erg moeten lachen, toen bleek dat zij 22 van de 25 verstopte chocolade paaseieren niet gevonden had.
Na afloop van de werkzaamheden heeft de Groengroep deze 22 paaseieren zich goed laten smaken.
We zullen de waarheid niet aan Angèle vertellen, dat zou zo sneu voor haar zijn en haar blijheid ontnemen.

HARRY